Norre Työterveys Oy: Brändistrategia ja arvolupaus

Työterveyteen erikoistuneen start up -yhtiön tavoitteena oli rakentaa johdonmukainen ja erottuva brändi, joka siivittää kohti menestystä.

Projekti käynnistyi tiedonkeruulla. Alkukartoituksessa tutustuimme tarkasti Norren toimintaympäristöön ja asiakkaisiin sekä teimme tiiviin kilpailija-analyysin. Asiakkaan tarjoaman tiedon ja keskustelujen pohjalta edettiin koontivaiheeseen, jonka aikana kiteytimme yksiin kansiin yrityksen vision, mission, arvot sekä menestyksen kulmakivet.

Norren visiona on saada suomalaiset voimaan työelämässä loistavasti. Tavoitetta kohti kuljetaan uudella työterveyskonseptilla, jonka sydämessä on teknologia, data ja kokonaisvaltainen näkemys työssä jaksamisesta. Tämä mahdollistaa hyvinvoinnin systemaattisen kehittämisen ja työkyvyn johtamisen. Yrityksen mottona on ”se, joka huolehtii ihmisestä, voittaa aina”.

Arvolupaus on markkinoinnin kivijalka

Yksi keskeinen tehtävämme oli kiteyttää yrityksen arvolupaus. Sen taustalla on ajatus työhyvinvoinnista palapelinä, joka koostuu monista eri tekijöistä aina fyysisestä terveydestä työpaikan toimintakulttuuriin. Norre tuo uraauurtavan konseptinsa avulla hyvän elämän eri palaset osaksi toimivaa työterveyshuoltoa ja lupaa hoitaa yksilöä ja koko työyhteisöä kokonaisvaltaisesti.

Norre on yrityksen tärkein kumppani ja hyvinvoinnin tekijä.

 

Norren brändistrategia on osoittanut hyödyllisyytensä jo monin eri tavoin. Yhtenäinen viestintä on helpottanut esimerkiksi asiantuntijoiden rekrytointia sekä sidosryhmien sitoutumista toimintaan jo ennen kuin varsinainen asiakastyö on alkanut

Anna brändisi asiantunteviin käsiin

Paperilintu oli projektissa mukana Cuvio Oy:n yhteistyökumppanina. Brändistrategia vaatii tekijöiltään kykyä ymmärtää liiketoimintaa syvällisesti sekä taitoa kiteyttää olennaiset asiat suuresta tietomassasta.

Tiimi Rautio & Haataja on saanut erinomaista palautetta vetämistään brändiprojekteista. Meidät tunnetaan idearikkaudesta, laadusta, ketteryydestä sekä inhimillisestä otteesta asiakastyöhön.

Aika kirkastaa brändiä? Ota yhteyttä.

 

 

Muita referenssejä