Skanska Kodit – monipuolista brändimarkkinointia

Paperilinnun erikoisosaamista ovat rakentamisen, asumisen ja sisustamisen teemat. Paperilintu on tehnyt Skanska Kodeille brändimarkkinointia sekä copywriterin että asiakaslehden tuottajan roolissa.

Skanska Kodit suunnittelee ja rakennuttaa Suomessa koteja ja ainutlaatuisia asuinympäristöjä. Paperilintu on ollut mukana lukuisissa uusien kotien markkinointiprojekteissa tuottamassa houkuttelevia ja kohderyhmiä puhuttelevia sisältöjä ilmoitusteksteistä asuntoesitteisiin. Työ kuljetti sisällöntuottajaa ympäri Suomen tutustumaan rakenteilla oleviin kohteisiin. Tutuiksi tulivat arkkitehtuuri, uusien talojen tekniset yksityiskohdat ja asuinpaikat. Kun työmaalla ollaan vielä alkutekijöissä, kirjoittajalta vaaditaan taitoa nähdä tulevaan ja kiteyttää isosta tietomäärästä tärkeimmät ostopäätökseen vaikuttavat tekijät.

Kodit-lehti oli suunnattu kodin jo ostaneille tai sellaisesta vielä haaveileville. Sen tarkoituksena oli välittää uuden kodin tuntua ja etuja sekä esitellä tulossa olevia kohteita. Paperilintu vastasi kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden tuotantoprosessista kokonaisuudestaan aina artikkeleista kuvausjärjestelyihin ja lehden viimeistelystä painokuntoon. 

Stailaukset mainoksiin ja lehtiartikkeleihin. 

Muita referenssejä